هدف این پژوهش بررسی تاثیر خطرپذیری و فرهنگ سازمانی بر سیاستبدهی است. اگر مدیران جسارت پذیرش خطر بیشتری را داشته باشند، اقدام به دریافت تسهیلات بیشتری کرده، میزان بدهی افزایش یافته و این امر میتواند بر سطح عملکرد شرکت تاثیرگذار باشد. به خطرپذیری در الگوهای فرهنگسازمانی نیز اشاره و بیان شده که در سطحهای بالاتر از فرهنگسازمانی، انتظار خطرپذیری بیشتری در مدیران، وجود دارد. در پژوهش پیشرو برای بررسی خطرپذیری و فرهنگ سازمانی از پرسشنامه در سال (1395) و برای بررسی سیاستبدهی از اطلاعات مالی شرکتهای پاسخدهنده به پرسشنامه استفاده شده است. نمونه انتخابی نیز شامل 50 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. برای آزمون فرضیههای پژوهش نیز از روش رگرسیون حداقل مربعات معمولی استفاده شد. یافتهها نشان داد که پس از حذف اثر متغیرهای کنترلی، بین خطرپذیری و سیاستبدهی در سه سطح، کل، کوتاهمدت و بلندمدت و فرهنگسازمانی و سیاستبدهی در سه سطح کل، کوتاهمدت و بلندمدت، رابطه مثبت معنادار وجود دارد که رابطه بین خطرپذیری و سیاستبدهی قویتر است.
محمودآبادی, حمید, رجب دری, حسین, خلیفه شریفی, علی. (1396). تاثیر خطرپذیری و فرهنگسازمانی بر سیاستبدهی. پژوهش های نوین در حسابداری و حسابرسی, 1(1), 29-50.
MLA
حمید محمودآبادی; حسین رجب دری; علی خلیفه شریفی. "تاثیر خطرپذیری و فرهنگسازمانی بر سیاستبدهی". پژوهش های نوین در حسابداری و حسابرسی, 1, 1, 1396, 29-50.
HARVARD
محمودآبادی, حمید, رجب دری, حسین, خلیفه شریفی, علی. (1396). 'تاثیر خطرپذیری و فرهنگسازمانی بر سیاستبدهی', پژوهش های نوین در حسابداری و حسابرسی, 1(1), pp. 29-50.
VANCOUVER
محمودآبادی, حمید, رجب دری, حسین, خلیفه شریفی, علی. تاثیر خطرپذیری و فرهنگسازمانی بر سیاستبدهی. پژوهش های نوین در حسابداری و حسابرسی, 1396; 1(1): 29-50.